The Road to GES2019 Caribbean

Over

Een internationale conferentie voor ondernemers, thought leaders en beleidsmakers in Willemstad, Curaçao. In het tweedaagse programma zaten onder andere Present Your Startup Caribbean, een Hackathon, sessies over toegang tot kapitaal, duurzaam toerisme, gezondheidszorg en de toekomst van arbeid.

Casus

Op 4-5 juni 2019 vindt in Den Haag de Global Entrepreneurship Summit (GES) plaats. Deze jaarlijkse ondernemersconferentie wordt door het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken telkens in een ander land georganiseerd. In aanloop naar de top vinden The Road to GES-evenementen plaats. De editie The Road to GES Caribbean vond plaats op Curaçao van 14-15 maart.

Wat deden wij

  • Conceptontwikkeling en productie

Innovate Today heeft de conceptontwikkeling van begin tot eind uitgevoerd. Ook hebben we de hele productie van begin tot eind gedaan.

  • Communicatie

Innovate Today heeft The Road to GES Caribbean op de kaart gezet via een internationale marketingcampagne via social media, website en email.

Opdrachtgevers: U.S. Department of State, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Regering van Curaçao.

Periode: december 2018-maart 2019

Event: 14-15 maart

Wil je samen met ons een project of evenement creeeren? Neem dan contact met ons op.

Lennart Freud