Innovate Today, KplusV en ACE tekenen MOU met ministerie en stakeholders Curaçao

….

WILLEMSTAD dinsdag 22 januari 2019– Op maandag 21 januari hebben de Nederlandse bedrijven Innovate Today, KplusV en ACE een Memorandum of Understanding (MOU) getekend met het Ministerie van Economische Ontwikkeling van Curaçao en organisaties Curaçao Innovation & Technology Institute (CITI), Curaçao Investment & Export Promotion Agency (CINEX), Curaçao Development Institute (CDI) en Korpodeko. De partijen gaan de komende tijd samenwerken om innovatie en ondernemerschap op Curaçao te stimuleren en om de toegang tot financiering op het eiland in kaart te brengen en inzichtelijker te maken.

 De MOU werd ondertekend in het bijzijn van niemand minder dan de Nederlandse premier Mark Rutte en de Curaçaose premier Eugene Rhuggenaath tijdens het evenement Bon Bini for Business. Het Bon Bini for Business event krijgt snel een follow up; op 14 en 15 maart vindt het evenement The Road to GES2019 Caribbean plaats op Curaçao. Dit evenement wordt georganiseerd in aanloop naar de Global Entrepreneurship Summit 2019 die in juni zal plaatsvinden in Den Haag.

..

Innovate Today, KplusV and ACE sign a MOU with ministry and stakeholders on Curaçao

WILLEMSTAD Tuesday, January 22nd, 2019 – On Monday, January 21st, the Dutch organisations Innovate Today, KplusV and ACE signed a Memorandum of Understanding (MOU) with the Ministry of Economic Development of Curaçao and with organisations Curacao Innovation & Technology Institute (CITI), Curaçao Investment & Export Promotion Agency (CINEX), Curaçao Development Institute (CDI) and Korpodeko. The organisations are going to cooperate in order to stimulate innovation and entrepreneurship on Curaçao and to provide access to funding on the island. 

The MOU was signed during the event Bon Bini for Business, which was attended by the Dutch Prime Minister Mark Rutte and the Prime Minister of Curaçao Eugene Rhuggenaath. The Bon Bini for Business event will soon be followed up: on March 14 and 15 the Road to GES2019 Caribbean takes place in Willemstad on Curaçao. This event is organised in the run up to the Global Entrepreneurship Summit 2019 which will take place in The Hague in June.

….

Eva Kleingeld